Terapi – voksne

Jeg tilbyder terapi til voksne med henblik på at opbygge din psyke, styrke og personlighed.

Jeg arbejder efter en meget effektiv behandlingsmetode ISTDP

Jeg tilbyder terapi til voksne med henblik på forståelse af din psyke og (gen)opbygge din indre styrke og personlighed.

Du er måske stresset eller har angst, er belastet af svære hændelser i dit liv og har en kriseperiode, eller søger forandring og udvikling i dit liv.

Jeg inviterer dig, i en anerkendende, tryg og respektfuld relation, til åbent og nysgerrigt at udforske din psyke og derefter opbygge styrke og din personlighed.

Jeg tager udgangspunkt i metoden “Intensiv Dynamisk Korttidsterapi” ISTDP. Metoden har vist sig, på kort tid at kunne skabe effektive og vedvarende positive forandringer i livet. Metoden er evidensbaseret og anerkendt af de danske sundhedsmyndigheder. Læs mere om metoden her https://istdp-danmark.dk/om-istdp/

Arbejdet indebærer afklaring og vurdering af indre følelsesmæssige udfordringer.

Disse indre udfordringer samarbejder vi om at “få frem i lyset”, så du gennem en målrettet og engageret indsats, kan forholde dig til dem på en ny og konstruktiv måde.

Gennem samarbejdet ser vi på sammenhængen mellem tanker, følelser, kropslige fornemmelser og handlinger og kobler det til fortidige oplevelser og handlemønstre.

Arbejdsformen er videobaseret med henblik på læring og udvikling af metoden.

Jeg anbefaler, at vores første møde er en dobbeltsession, hvor din tolerance ift. følelseshåndtering monitoreres.

Ved hver enkelt session evaluerer vi din oplevelse af terapien, hvor du giver din vurdering af forløbet, såvel som din oplevelse af samarbejdet.

Onlinebooking:

Første ledige tid kan oplyses ved kontakt til klinikken på mail, telefon eller sms, da ledige tider hurtigt bliver tildelt.